header

U heeft gezocht op BOUW VERBOUW PLANNEN

Heeft u BOUW, VERBOUW plannen om u woning uit te breiden dan wel te vernieuwen om zo extra wooncomfort en leefruimte te creëren.
Een uitbreiding van uw woning geeft waarde vermeedering van uw woning, te gebruiken als woon, eet of slaapkamer, keuken of bijkeuken in de zelfde stijl en met bestaande details van de oorspronkelijke woning met een juiste materiaal keuze, voorzien van openslaande deuren en ramen, lichtkoepel of lichtstaat in het platte dak, dakramen in de kap, vloerverwarming in combinatie met verwarmingselementen of convector put, gestukadoord plafond met verlichting, een tegel of houten vloerafwerking en het geheel netjes af te werken en geschilderd.

De activiteiten van BOUWBEDRIJF ECKHARDT BOUW zijn het aannemen van bouwprojecten in en rond Hilversum en omstreken met als doel uw wooncomfort te verbeteren, en een vermeerdering van de waarde van uw woning te realiseren.

Heeft u een AANNEMER nodig werkzaam in de buurt van ’t Gooi? Mail: info@eckhardtbouw.nl of bel tel: 035-5382951 voor een vrijblijvende offerte.

U kunt bij ons ook terecht voor gedetailleerde AFBOUW, onderhoudstimmerwerk, maken van kozijnen, ramen en deuren, kasten wanden, decoratie radiator panelen etc.

BOUWBEDRIJF ECKHARDT BOUW AANNEMINGSBEDRIJF is gespecialiseerd in bouwkundige service met ruim 25 jaar ervaring in kleinschalige bouwprojecten zoals:

- Kleine nieuwbouwprojecten, aanbouwen aan en verbouwen van uw woning of een uitbreiding met een serrekamer.
- Het plaatsen van een garage, carport, berging en erfafscheiding.
- Badkamer-, keuken- en toilet renovatie.
- Zolder verbouwing met dakkapel, dakramen, bergruimte en een nieuwe trap.
- Gevel- en dakrenovatie waaronder het vervangen van kozijnen, ramen, deuren en dakbedekking.
- Het plaatsen van mechanisch bediende veiligheidshekken, garagedeuren en inbraakbeveiliging.
- Interieur verfraaiing, het plaatsen van decoratie radiator panelen en het uitvoeren van sierpleister-, schilder- en behangwerk.

Bouwbedrijf Eckhardt Bouw Aannemer biedt een compleet pakket van diensten aan. U hoeft geen architect of bouwkundige in te schakelen om met ons, een bouwplan te realiseren ! Natuurlijk kunt u ons ook inschakelen voor kleine reparaties, onderhoud en overige werkzaamheden in en aan uw woning. 

BOUW VERBOUW PLANNEN | Eckhardt Bouw Aannemer Hilversum

Eckhardt Bouw garandeert op geen enkele wijze de juistheid en / of volledigheid van de inhoud van deze website.
De inhoud is niet gericht op enig rechtsvervolging noch acht Eckhardt Bouw zich gebonden aan de inhoud.