header

U heeft gezocht naar BOUWBEDRIJVEN

ECKHARDT BOUW BOUWBEDRIJF is één van de BOUWBEDRIJVEN werkzaam in ALMERE, AMSTERDAM, HILVERSUM, LAREN BLARICUM, HUIZEN, UTRECHT, WEESP, BUSSUM en omgeving welk zich onderscheid doordat U geen architect of bouwkundige hoeft in te schakelen om met ECKHARDT BOUW, een bouwplan te realiseren ! Van ontwerp tot en met de uitvoering is René Eckhardt de contactpersoondie uw wensen inventariseert, praktische ontwerpen en gedetailleerde prijs-opgaven maakt, de administratie voert, zorg draagt voor begeleiding en de uitvoering, verantwoording draagt voor de planning en de organisatie. Wij garanderen u een korte opleveringstijd met een minimum aan overlast en de nazorg!

De activiteiten van BOUWBEDRIJF ECKHARDT BOUW AANNEMER zijn het aannemen van bouwprojecten in en rond ALMERE, AMSTERDAM, HILVERSUM, LAREN BLARICUM, HUIZEN, UTRECHT, WEESP, BUSSUM met als doel uw wooncomfort te verbeteren, en een vermeerdering van de waarde van uw woning te realiseren bestaan o.a. uit:

- Kleine nieuwbouwprojecten, aanbouwen aan en verbouwen van uw woning of een uitbreiding met een serrekamer.
- Het plaatsen van een garage, carport, berging en erfafscheiding.
- Badkamer-, keuken- en toilet renovatie.
- Zolder verbouwing met dakkapel, dakramen, bergruimte en een nieuwe trap.
- Gevel- en dakrenovatie waaronder het vervangen van kozijnen, ramen, deuren en dakbedekking.
- Het plaatsen van mechanisch bediende veiligheidshekken, garagedeuren en inbraakbeveiliging.
- Interieur verfraaiing, het plaatsen van decoratie radiator panelen en het uitvoeren van sierpleister-, schilder- en behangwerk.

Bouwbedrijf Eckhardt Bouw Aannemer biedt een compleet pakket van diensten aan. U hoeft geen architect of bouwkundige in te schakelen om met ons, een bouwplan te realiseren ! Natuurlijk kunt u ons ook inschakelen voor kleine reparaties, onderhoud en overige werkzaamheden in en aan uw woning.

KASTENWAND OP MAAT | Ekhardt Bouw Aannemer te Hilversum Huizen Laren Utrecht

Eckhardt Bouw garandeert op geen enkele wijze de juistheid en / of volledigheid van de inhoud van deze website.
De inhoud is niet gericht op enig rechtsvervolging noch acht Eckhardt Bouw zich gebonden aan de inhoud.