header

BOUWKOSTEN

U hoeft geen architect of bouwkundige in te schakelen om met ECKHARDT BOUW AANNEMER, een bouwplan te realiseren ! Van ontwerp tot en met de uitvoering is René Eckhardt de contactpersoon die uw wensen inventariseert, praktische ontwerpen en gedetailleerde prijs-opgaven van de BOUWKOSTEN maakt, de administratie voert, zorg draagt voor begeleiding en de uitvoering, verantwoording draagt voor de planning en de organisatie. Wij garanderen u een korte opleveringstijd met een minimum aan overlast en de nazorg!
Uiteraard nemen wij ook de door u aangeleverde bouwplannen in uitvoering !

Heeft u een AANNEMER nodig werkzaam in de buurt van Hilversum, Utrecht, Amsterdam, Weesp, Huizen, Laren, Bussum en Blaricum en omgeving? Mail: info@eckhardtbouw.nl of bel tel: 035-5382951 voor een vrijblijvende offerte.

U kunt bij ons terecht voor gedetailleerde afbouw, onderhoudstimmerwerk, maken van kozijnen, ramen en deuren, kasten wanden, decoratie radiator panelen etc.

BOUWBEDRIJF ECKHARDT BOUW AANNEMINGSBEDRIJF is gespecialiseerd in bouwkundige service met ruim 25 jaar ervaring in kleinschalige bouwprojecten zoals:

- Kleine nieuwbouwprojecten, aanbouwen aan en verbouwen van uw woning of een uitbreiding met een serrekamer.
- Het plaatsen van een garage, carport, berging en erfafscheiding.
- Badkamer-, keuken- en toilet renovatie.
- Zolder verbouwing met dakkapel, dakramen, bergruimte en een nieuwe trap.
- Gevel- en dakrenovatie waaronder het vervangen van kozijnen, ramen, deuren en dakbedekking.
- Het plaatsen van mechanisch bediende veiligheidshekken, garagedeuren en inbraakbeveiliging.
- Interieur verfraaiing, het plaatsen van decoratie radiator panelen en het uitvoeren van sierpleister-, schilder- en behangwerk.

Bouwbedrijf Eckhardt Bouw Aannemer biedt een compleet pakket van diensten aan. U hoeft geen architect of bouwkundige in te schakelen om met ons, een bouwplan te realiseren ! Natuurlijk kunt u ons ook inschakelen voor kleine reparaties, onderhoud en overige werkzaamheden in en aan uw woning. 

nieuwbouw%20aanbouw

Eckhardt Bouw garandeert op geen enkele wijze de juistheid en / of volledigheid van de inhoud van deze website.
De inhoud is niet gericht op enig rechtsvervolging noch acht Eckhardt Bouw zich gebonden aan de inhoud.