Domotica

Wilt u uw huis aanpassen, verbouwen of renoveren? Maak het dan meteen klaar voor de toekomst. Dan kunt u zo lang mogelijk lekker comfortabel blijven wonen in uw eigen huis. Veel toekomstgerichte maatregelen maken uw huis nu al comfortabeler. Denk bijvoorbeeld aan energiezuiniger maken van uw woning, betere ventilatie, isolatie, oplossen van vocht en tochtproblemen, een inloopdouche, een vaatwasser op hoogte, het aanbrengen van de autmatische verlichting, schrikverlichting, gordijnen, aanbrengen van veiligheids hang en sluitwerk en video bewaking door gebruikt te maken van domotica. 

Wilt u uw toilet verbouwen of aanpassen met het oog op de toekomst? Dan zijn de volgende aandachtspunten van belang.
Een hogere toiletpot, steunbeugels aan de zijkant van het toilet bieden houvast bij het gaan zitten en het overeind komen, een lichtspoor naar het toilet. Waar u misschien niet meteen aan denkt bij het toilet verbouwen, is de weg er naartoe. Veel mensen kunnen zich 's nachts minder goed oriënteren, en dan is een (verlicht) spoor naar het toilet altijd handig.

Is uw keuken aan vervanging toe of wilt u uw keuken aanpassen? Denk dan ook alvast aan de toekomst en de mogelijkheden die er zijn om zo lang mogelijk zelf in de keuken aan de slag te kunnen. Hierbij kunt u denken aan de bovenkastjes, aanrechtblad, verlichting, kranen en het voorkomen van het vele bukken.

Vervang uw bad voor een inloopdouche.
Overweeg zelfs een slaapkamer met badkamer op de begane grond.

Bouw duurzaam zodat schade voor mens en milieu zoveel mogelijk beperkt blijft.
Zowel in de ontwerpfase, bouwfase, gebruiksfase als bij de sloop zou men zich kunnen richten op duurzaamheid.

Bij duurzaam bouwen kunt u denken aan toepassing van:

- 'Keurmerkhout' voor kozijnen, ramen en deuren
- Domotica
- Ventilatiesystemen
- Thermostatische douchemengkranen
- Zonneboilers en zonnepanelen
- Spouw, vloer en dak isolatie
- Dubbel of drie dubbel glas
- Led verlichting
- Vloerverwarming
- HR c.v. ketel en betere meetapparatuur
- Warmtepompen
- Hergebruik regenwater


AANNEMER BOUWBEDRIJF BUNSCHOTEN SPAKENBURG | ECKHARDT BOUW

Ons werkgebied...

Bouwbedrijf Eckhardt Bouw Aannemer is werkzaam in de volgende plaatsen: Abcoude, Almere Buiten, Amere Haven, Almere Hout, Almere Stad, Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Ankeveen, Baambrugge, Baarn, Bilhoven, Blaricum, Bovenkerk, Breudijk, Breukelen, Bunnik, Bunschorten Spakenburg, Bussum, De Bilt, Den Dolder, Diemen, Doorn, Driebergen, Driemond, Eemdijk, Eemnes, Harmelen, Hilversum, Houten, Huizen, Kerkelanden Hilversum, Hilversumse Meent, Kortenhoef, Langbroek, Laren, Loenen aan de Vecht, Loosdrecht, Maarn, Maarssen, Maartensdijk, Muiden, Muidenberg, Naarden, Nederhorst den Berg, Nieuwegein, Odijk, Oud Kamerik, Ouderkerk aan de Amstel, Portengen, Ronde Venen, ’s Graveland, Soest, Soesterberg, Utrecht, Vinkeveen, Vleuten, Vreeland, Weesp, Wijdemeren, Zeewolde, Zeist.

Eckhardt Bouw garandeert op geen enkele wijze de juistheid en / of volledigheid van de inhoud van deze website.
De inhoud is niet gericht op enig rechtsvervolging noch acht Eckhardt Bouw zich gebonden aan de inhoud.