header

INTERCODAM TEGEL EN SANITAIR HANDEL

Bij het bouwproces betrekt ECKHARDT BOUW zorgvuldig geselecteerde onderaannemers en leveranciers. Wij werken o.a. samen met: Intercodam Tegel en Sanitair Handel.
Intercodam Tegels heeft haar kantoor en toonzaal op een fraaie lokatie naast Theater Carre, waar een bijzondere collectie tegels, natuursteen en sanitair wordt getoond, welke uniek is in Nederland.    

Heeft u een AANNEMER nodig werkzaam in de buurt van ’t Gooi? Mail: info@eckhardtbouw.nl of bel tel: 035-5382951 voor een vrijblijvende offerte.

U kunt bij ons terecht voor gedetailleerde afbouw, onderhoudstimmerwerk, maken van kozijnen, ramen en deuren, kasten wanden, decoratie radiator panelen etc.

BOUWBEDRIJF ECKHARDT BOUW AANNEMINGSBEDRIJF is gespecialiseerd in bouwkundige service met ruim 25 jaar ervaring in kleinschalige bouwprojecten zoals:

- Kleine nieuwbouwprojecten, aanbouwen aan en verbouwen van uw woning of een uitbreiding met een serrekamer.
- Het plaatsen van een garage, carport, berging en erfafscheiding.
- Badkamer-, keuken- en toilet renovatie.
- Zolder verbouwing met dakkapel, dakramen, bergruimte en een nieuwe trap.
- Gevel- en dakrenovatie waaronder het vervangen van kozijnen, ramen, deuren en dakbedekking.
- Het plaatsen van mechanisch bediende veiligheidshekken, garagedeuren en inbraakbeveiliging.
- Interieur verfraaiing, het plaatsen van decoratie radiator panelen en het uitvoeren van sierpleister-, schilder- en behangwerk.

Bouwbedrijf Eckhardt Bouw Aannemer biedt een compleet pakket van diensten aan. U hoeft geen architect of bouwkundige in te schakelen om met ons, een bouwplan te realiseren ! Natuurlijk kunt u ons ook inschakelen voor kleine reparaties, onderhoud en overige werkzaamheden in en aan uw woning.                          

Eckhardt Bouw garandeert op geen enkele wijze de juistheid en / of volledigheid van de inhoud van deze website.
De inhoud is niet gericht op enig rechtsvervolging noch acht Eckhardt Bouw zich gebonden aan de inhoud.