header

JAREN 30 WONING - HILVERSUM, LAREN, BLARICUM

Een woning uit de jaren 30 met zijn tijdloze (Amsterdamse School) bouwstijl spreekt een grote groepen huizenbezitters aan.  De opvallendse kenmerken van een jare 30 woning zijn de overdreven lange en steile, met pannen of met riet bedekte zadeldaken met grote overstekken. In het Gooi (Hilversum, Laren, Blaricum) komt de jaren 30 woning veelvuldig voor.  ECKHARDT BOUW BOUWKUNDIG BUREAU EN AANNEMINGSBEDRIJF is gespecialiseerd om jaren 30 woningen in stijl te renoveren en te restaureren, uit te breiden, en te veranderen met behoud van de specifieke details zonder deze uit het oog te verliezen.  

U woont in een jaren 30 woning en heeft u verbouw, uitbreidings plannen van uw woning? Het extra wooncomfort en leefruimte geeft een waarde vermeerdering van uw woning, te gebruiken als woon, eet of slaapkamer, keuken of bijkeuken in de zelfde stijl en met bestaande details van de oorspronkelijke woning met een juiste materiaal keuze, voorzien van openslaande deuren en ramen, lichtkoepel of lichtstaat in het platte dak, dakramen in de kap, vloerverwarming in combinatie met verwarmingselementen of convector put, gestukadoord plafond met verlichting, een tegel of houten vloerafwerking en het geheel netjes af te werken en geschilderd.

BOUWBEDRIJF ECKHARDT BOUW AANNEMINGSBEDRIJF is gespecialiseerd in bouwkundige service met ruim 25 jaar ervaring in kleinschalige bouwprojecten zoals:

- Kleine nieuwbouwprojecten, aanbouwen aan en verbouwen van uw woning of een uitbreiding met een serrekamer.
- Het plaatsen van een garage, carport, berging en erfafscheiding.
- Badkamer-, keuken- en toilet renovatie.
- Zolder verbouwing met dakkapel, dakramen, bergruimte en een nieuwe trap.
- Gevel- en dakrenovatie waaronder het vervangen van kozijnen, ramen, deuren en dakbedekking.
- Het plaatsen van mechanisch bediende veiligheidshekken, garagedeuren en inbraakbeveiliging.
- Interieur verfraaiing, het plaatsen van decoratie radiator panelen en het uitvoeren van sierpleister-, schilder- en behangwerk.

Bouwbedrijf Eckhardt Bouw Aannemer biedt een compleet pakket van diensten aan. U hoeft geen architect of bouwkundige in te schakelen om met ons, een bouwplan te realiseren ! Natuurlijk kunt u ons ook inschakelen voor kleine reparaties, onderhoud en overige werkzaamheden in en aan uw woning. 

JAREN 30 WONING | ECKHARDT BOUW

Eckhardt Bouw garandeert op geen enkele wijze de juistheid en / of volledigheid van de inhoud van deze website.
De inhoud is niet gericht op enig rechtsvervolging noch acht Eckhardt Bouw zich gebonden aan de inhoud.