header

KELDERBOUW - ECKHARDT BOUW AANNEMER

Een KELDER is een uitbreiding van uw woning met extra wooncomfort en leefruimte om de waarde van uw woning te vermeerderen te gebruiken als wasruimte, speelkamer, hobbyruimte, fitnessruimte of wijnkelder in de zelfde stijl en met bestaande details van de oorspronkelijke woning met een juiste materiaal keuze, voorzien van vloerverwarming, gestukadoord plafond met verlichting, een tegel of houten vloerafwerking en het geheel netjes af te werken en geschilderd.

Wij huren een gespecialiseerd kelderbouwbedrijf in om een kelder voor u te bouwen of deze te renoveren en waterdicht te maken. Hierna plaatsen wij de trap, werken de wanden af, brengen tegelwerken aan op de vloer en een mooi plafond met verlichting.

De activiteiten van BOUWBEDRIJF Eckhardt Bouw AANNEMER zijn het aannemen van bouwprojecten in en rond ALMERE BUITEN met als doel uw wooncomfort te verbeteren, en een vermeerdering van de waarde van uw woning te realiseren bestaan o.a. uit:

- Kleine nieuwbouwprojecten, aanbouwen aan en verbouwen van uw woning of een uitbreiding met een serrekamer.
- Het plaatsen van een garage, carport, berging en erfafscheiding.
- Badkamer-, keuken- en toilet renovatie.
- Zolder verbouwing met dakkapel, dakramen, bergruimte en een nieuwe trap.
- Gevel- en dakrenovatie waaronder het vervangen van kozijnen, ramen, deuren en dakbedekking.
- Het plaatsen van mechanisch bediende veiligheidshekken, garagedeuren en inbraakbeveiliging.
- Interieur verfraaiing, het plaatsen van decoratie radiator panelen en het uitvoeren van sierpleister-, schilder- en behangwerk.

Bouwbedrijf Eckhardt Bouw Aannemer biedt een compleet pakket van diensten aan. U hoeft geen architect of bouwkundige in te schakelen om met ons, een bouwplan te realiseren ! Natuurlijk kunt u ons ook inschakelen voor kleine reparaties, onderhoud en overige werkzaamheden in en aan uw woning.

AANNEMER BOUWBEDRIJF KELDERBOUW | ECKHARDT BOUW

Eckhardt Bouw garandeert op geen enkele wijze de juistheid en / of volledigheid van de inhoud van deze website.
De inhoud is niet gericht op enig rechtsvervolging noch acht Eckhardt Bouw zich gebonden aan de inhoud.