header
onze_visie_eckhardtbouw
onze_visie_eckhardtbouw.mobilepng

ONZE VISIE

De tijd dat bouwen nog een 'avontuur' kon zijn ligt nu wel ver achter ons. De grondprijzen, de bouwtechnieken en de bouwkosten zijn dermate geëvolueerd, om uw bouwproject beter niet meer als een avontuur te benaderen.

De tijd dat bouwen een ongecoördineerde aaneenschakeling was van raadgevingen van familie, vrienden en kennissen, van allerlei en van eigen werk, behoort definitief tot het verleden. Want tijd en geld zijn te kostbaar geworden om uw project aan toeval en improvisatie over te laten. Daarom willen wij u de weg tonen naar een professioneel en methodisch aangelegd bouwtraject. De reis zelf is vandaag veel belangrijker geworden dan het einddoel: uw bouwproject. Ze moet daarom perfect georganiseerd zijn, door professional uitgevoerd, financieel goed onderbouwd en vooraf met kennis van zaken gestructureerd.

Wij gaan met u stapvoets en in gezamenlijk overleg te werk:

    • Beoordeling van de bestaande toestand bij verbouwingen
    • Evaluatie van uw bouwproject: stijl, programma, omvang, budget…
    • Voorontwerpschetsen maken
  • Offerte
  • Bespreking materiaalkeuzes in functie van architectuur, budget, kwaliteit en onderhoud

Wij hebben slechts één doel voor ogen: het realiseren van uw bouwproject in de meest optimale omstandigheden en binnen een realistisch budget.

U hebt een druk beroepsleven, uw agenda zit propvol, u bent erg efficiënt in de weer, anders zou u dit bouwproject niet aanpakken.

Waar haalt u de tijd voor een gezonde opvang van uw dagelijkse bouw zorg?

Uw gezin staat centraal. Uw beroepsbezigheden beperken al de beschikbare tijd voor man/vrouw en de kinderen.

Houd nog wat tijd over voor de aangename dingen in uw bouwproject… uw creatieve inbreng, de keukeninrichting, badkamergarnituur, de vloerbekleding in de kinderkamer…

U wenst te bouwen of te verbouwen op maat, volgens uw eigen inzichten en met een detaillering à la carte… Maar wie gaat al die details ter overweging aanleveren? Wie zorgt ervoor dat ze er inderdaad komen?

U wenst vooraf uw bouwkosten te kennen.

Maar wie zal hiervoor garant staan?

U wenst een duidelijk inzicht te krijgen in alle bouwprocedures en u hecht belang aan een spoedige start en aan een vooraf vastgestelde uitvoeringstermijn.

U bent een man / vrouw die geen problemen, maar oplossingen zoekt.

U bent wellicht niet of te weinig bouwtechnisch geschoold of ervaren om zelf oplossingen te genereren. Van bij uw eerste verkennende stappen, tot en met de oplevering van uw bouw begeleiden wij u met raad en daad.

Wij loodsen u veilig door alle bouwfasen, voorzien en voorkomen vroegtijdig hindernissen, geven tips en reiken oplossingen aan…wij doen u tijd en geld besparen. 

Eckhardt Bouw garandeert op geen enkele wijze de juistheid en / of volledigheid van de inhoud van deze website.
De inhoud is niet gericht op enig rechtsvervolging noch acht Eckhardt Bouw zich gebonden aan de inhoud.