ZEKERHEID GARANTIE

Als extra zekerheid biedt ECKHARDTBOUW u garantie via de stichting BOUWGARANT.

bouwgarant blue
Bij het bouwproces betrekt René Eckhardt zijn eigen personeel en zorgvuldig geselecteerde onderaannemers en leveranciers. 
bouwgarant blue

BouwGarant is het grootste keurmerk in de bouw

Kies voor zekerheid en garantie! Eckhardbouw is aangesloten bij de stichting BouwGarant en voldoet aan de strenge eisen op het gebied van vakmanschap en betrouwbaarheid en wordt hierop getoetst.

Onze bedrijfsvoering is in maart 2022 hierop gecontroleerd en akkoord bevonden door het KIWA (partner for progress). Op de site www.bouwgarant.nl vind u alle informatie die u op weg helpt naar een geslaagde bouw-of verbouwing van uw woning.

De werkzaamheden worden over het algemeen uitgevoerd op basis van een vast vooraf overeengekomen aangenomen som die contractueel is vastgelegd in de De Consumentenvoorwaarden Verbouwingen (Covo2010) die zijn opgesteld door BouwGarant in samenwerking met Vereniging Eigen Huis, de Consumentenbond en Bouwend Nederland onder toezicht van de SER (Sociaal Economische Raad).

Ons bedrijf beschikt over een doorlopende CAR (constructie all risk) en AVB (aansprakelijkheid voor bedrijven) verzekering.